A accidentat o fata de 10 ani si a parasit locul faptei


Intră acum și în grupul de

Desi a accidentat o fata, soferul unui autoturism a parasit locul faptei. Potrivit IPJ Suceava, joi, la orele 14.05, pe str. Vasile Bumbac din municipiul Suceava, minora C. M. de 10 ani din comuna Dragoiesti, a fost accidentata de un autoturism, posibil marca Mercedes, care a parasit locul faptei.

În urma masurilor urgente întreprinse de politisti, a fost identificat conducatorul auto în persoana lui L. GAVRIL de  49 ani din orasul  Frasin, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 1991.

Din  verificari, s-a stabilit ca victima a traversat strada fara sa se asigure si prin loc nepermis, iar cercetarile sunt continuate pentru a se stabili împrejurarile producerii accidentului.

Tot joi, o alta fetita a fost accidentata de o masina. Potrivit IPJ Suceava, la orele  16.10,  pe DN 2 E în interiorul orasului Vicovu de Sus, B. IOAN, de 48 ani din  comuna Voitinel, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din 2007, în timp ce conducea autoutilitara  marca Ford Transit, a accidentat-o usor  pe minora  C. M. de  6 ani din localitate, care fiind nesupravegheata, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Fetita necesita cca 10 zile de spitalizare.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-a recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de