PSD Suceava arata cu degetul catre PD-L, acuzand agresivitatea ajunsa pana la crima


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava incrimineaza „atâtarile agresive din teritoriu” ale PD-L, mentionând ca fiul unui vechi membru PSD din Paltinoasa „a fost ucis în crâsma PD-L, în timp ce se colectau buletine, în contul datoriei pe bautura, platibila doar prin prezenta obligatorie la urne si prin votul acordat PD-L”. Este vorba de un omor produs joi seara în comuna Paltinoasa unde, pe fondul consumului de alcool, un tânar în vârsta de 28 de ani a avut un conflict cu un consatean si l-a lovit cu un cutit în piept, în urma leziunii suferite, victima murind la scurt timp. Potrivit Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Emil Adrian C. se afla, joi seara, în jurul orelor 22.00, într-un bar din localitatea suceveana Capu Codrului, iar pe fondul consumului de alcool a avut un conflict spontan cu un consatean, C.M., în vârsta de 32 de ani. Barbatul a scos din buzunarul pantalonilor un cutit pe care l-a avut la el peste zi, când a fost la cosit si i-a dat lui C.M. o singura lovitura în piept, acesta suferind o leziune, în urma careia, în scurt timp a murit. M.C. era casatorit, avea un copil minor în întretinere si lucra ca zilier.

Într-un comunicat de presa, PSD Suceava arata ca „atâtarile agresive din teritoriu, comise de Flutur et Co, prin care intoleranta „adevaratilor anticomunisti, liberali, reformisti” din „banda PD-L”, cultiva vrajba si „marsul” de tip hitlerist spre „victoria finala” a visatului partid unic neofascist, deja a ajuns la crima”.

Pe de alta parte, PD-L Suceava respinge orice alaturare a acestei situatii, luptei electorale. „Niciuna din persoanele implicate nu era membru PD-L si faptele nu au conotatii politice, ceea ce confirma si raportul Politiei  din localitate”, arata PD-L Suceava într-un comunicat.

PD-L Suceava considera ca s-a încercat exploatarea electorala a acestor evenimente, probabil datorita faptului ca actualul primar PD-L  si candidat pentru functia de primar al comunei Paltinoasa, a fost anterior membru PSD.


Intră acum și în grupul de