Accident pe DN 17 între Păltinoasa și Ilișești între un VW Golf și un VW Passat: Șase persoane transportate la spital pentru investigații


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs, luni după amiaza, pe DN 17, între localitățile Păltinoasa și Ilișești, iar șase persoane, patru adulți și doi copii, au fost transportate la spital pentru investigații.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, a declarat că evenimentul rutier s-a produs între un VW Golf înmatriculat în Botoșani care circula dinspre Gura Humorului spre Suceava și un VW Passat care circula dinspre Suceava spre Gura Humorului.

Conform anchetei polițiștilor, șoferul autoturismului VW Passat  a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta în zona intersecției cu drumul județean ce face legătura cu comuna Ciprian Porumbescu și a lovit VW Golf care a fost proiectat într-un șanț de pe marginea drumului.

În urma impactului, două persoane, între care un copil, au fost rănite, dar toți cei șase ocupanți din cele două autoturisme au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate.

Circulația în zonă a fost deviată temporar pe drumul județean, a menționat Epureanu.

În zonă a intervenit modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD (TIM+B2), şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, potrivit ISU Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de