Șapte percheziții la Rădăuți pentru destructurarea unei rețele de traficanți de droguri. Suspecții cumpărau drogurile de pe site-uri specializate și le vindeau în zona Rădăuți

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat, marți, șapte percheziții la persoane bănuite că ar fi traficat cannabis, amfetamine și etnobotanice.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Suceava și cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au efectuat șapte percheziții domiciliare pe raza municipiului Rădăuți.

Perchezițiile au vizat persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și pentru efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – mai 2017, cei în cauză ar fi achiziționat de pe site-uri specializate droguri de risc(cannabis) și droguri de mare risc(amfetamine), dar și substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv(etnobotanice), pe care le-ar fi oferit spre vânzare pe raza municipiului Rădăuți și în împrejurimi.

În urma perchezițiilor au fost ridicate înscrisuri și unități de calcul și stocare.

Doi bărbați au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, pentru audieri.

La percheziții  au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava și jandarmi.(N.B.)