Acasă Actualitate ACET dezaproba folosirea serviciului de alimentare cu apa in disputele politice

ACET dezaproba folosirea serviciului de alimentare cu apa in disputele politice


Intră acum și în grupul de

„ACET” Suceava dezaproba faptul ca serviciul public de alimentare cu apa a devenit subiectul unor dispute politice, dupa ce unii membri de partide de la nivel local au afirmat ca în Burdujeni nu este furnizata doar apa de calitate din sursa Berchisesti, ci din doua surse – Berchisesti si Mihoveni. Potrivit unui comunicat semnat de directorul general al ACET, Stefan Groza, începând cu data de 31 martie 2008, în Burdujeni este livrata „apa numai din sursa Berchisesti”. Acesta tine sa precizeze ca apa din sursa Mihoveni este furnizata în zona industriala Scheia, cartierul Itcani si câte doua ore pe timp de noapte în Zamca, reprezentând 5% din consum. Cât priveste sursa Dragomirna, seful ACET a mentionat ca din aceasta se alimenteaza cu apa industriala societatea „TERMICA”.  

Directorul Groza sustine ca, zilnic, calitatea apei ce este furnizata în Suceava este monitorizata cu ajutorul laboratoarelor proprii ale ACET, precum si de Autoritatea de Sanatate Publica.



În opinia acestuia, este de neînteles de ce subiectul vizând apa este folosit în campania electorala, în scop politic, si astfel, creeaza suspiciuni în rândul consumatorilor si aduce atingere colectivului de salariati de la „ACET”.

Stefan Groza mentioneaza ca, conducerea ACET dezaproba asemenea practici si asigura toti consumatorii ca întreaga activitate a firmei se bazeaza pe profesionalism, satisfacerea cerintelor abonatilor si respectarea reglementarilor legale. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version