Prefectul solicita sanctionarea politistilor care nu au informat institutia despre incidentul cu deputatul Olarean


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca a solicitat sanctionarea politistilor care nu au informat la timp Prefectura Suceava despre incidentul în care a fost implicat deputatul PD-L, Aurel Olarean. Prefectul Baisanu a aratat ca a aflat despre acest incident, care a avut loc la sfârsitul saptamânii trecute, de la „oamenii din presa” si a spus ca este nemultumit de aceasta sincopa a Politiei. „Voi lua masuri cu cei care nu mi-au transmis la timp raportul. Raportul trebuia sa-l primesc chiar în seara producerii incidentului. Asa cum sunt informat prompt despre accidente, crime, incendii sau alte lucruri, trebuia sa fiu informat  si despre incidentul în care a fost implicat deputatul Olarean”, a afirmat prefectul Baisanu.

Acesta a adaugat ca IJP Suceava a demarat o ancheta privind incidentul în care a fost implicat deputatul Aurel Olarean si ca Romeo Galan, cel care a fost amenintat de parlamentar si caruia deputatul i-a avariat masina cu un pietroi, a depus o plângere, care a fost directionata Parchetului General, spre solutionare. „Transmit tuturor institutiilor abilitate ca Prefectura doreste o ancheta corecta, curata, pentru ca nimeni nu este mai presus de lege”, a conchis prefectul de Suceava.

Acest caz este o recidiva a deputatului Aurel Olarean. În august 2005, acesta a fost acuzat de mai multi politisti radauteni, aflati într-o misiune, ca autoturismul lor a fost blocat în trafic de cel al deputatului, ca au fost somati de acesta sa coboare din masina, sa stea cu mâinile sus la un gard si sa dea o serie de explicatii. De asemenea, Olarean i-a verificat pe politisti cu fiola, pentru a stabili daca acestia au consumat alcool. 


Intră acum și în grupul de