Fotbal Club Cetatea : Gurita vrea sa vina la Cetatea inaintea incheierii carierei


Intră acum și în grupul de

Conducerea clubului de pe Areni a ajuns la un acord verbal cu atacantul Mihai Gurita pentru un transfer din aceasta vara la formatia suceveana. Jucatorul în vârsta de 35 de ani este în acest moment liber de contract dupa despartirea de Farul Constanta si pare tentat sa dea curs ofertei venite de la Cetatea.

„Gurita ne-a anuntat ca vrea sa-si încheie cariera la Suceava, motiv pentru care, saptamâna viitoare, îi vom înainta o oferta concreta, odata cu discutia pe care o vom avea în acest sens cu finantatorii echipei. Este un jucator care poate sa ne ajute atât prin experienta sa, cât mai ales prin atitudinea pe care o are în teren”, a declarat presedintele gruparii sucevene, Dumitru Moldovan.

Originar din Dumbraveni, Mihai Gurita si-a început activitatea fotbalistica la Bucovina Suceava, echipa la care a evoluat între anii 1993 si 1997. Cartea de vizita a atacantului sucevean mai cuprinde peste 300 de meciuri si 60 de goluri pe prima scena a fotbalului romanesc, cifre adunate la formatiile Otelul Galati, Farul Constanta si Gloria Buzau.

Oficialul „galben-albastrilor” a precizat ca surprizele din campania de achizitii ale formatiei sucevene vor continua pe parcursul urmatoarelor zile, numele jucatorilor adusi la Cetatea urmând a fi facute publice odata cu finalizarea negocierilor. „Suntem în discutii cu mai multi jucatori care au evoluat în prima liga, cât si cu fotbalisti valorosi din esalonul secund. De asemenea, sunt foarte aproape sa ne întarim lotul cu doi componenti ai nationale de juniori”, a încheiat Dumitru Moldovan.


Intră acum și în grupul de