Postul de director-adjunct al DGASPC, ocupat de Mona Sandulescu


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PD-L, Mona Sandulescu, presedintele comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Suceava a fost numita marti în functia de director general adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din cadrul Consiliului Judetean Suceava. Problematica de care se va ocupa Mona Sandulescu tine de compartimentele administrativ si transporturi, fiind foarte posibil ca în perioada urmatoare sa mai primeasca si alte însarcinari.

Contractul de munca este semnat pe o perioada determinata, „pâna la scoaterea la concurs a postului respectiv”. Este foarte probabil ca aceasta data sa nu fie una foarte apropiata zilei în care a fost semnata decizia de numire, iar dupa concurs, tot Sandulescu sa fie director-adjunct.

„Ungerea” în functie a acesteia survine la putin timp dupa ce CL Suceava  si-a desemnat viceprimarii, în conditiile în care Mona Sandulescu „era în carti” pentru unul dintre cele doua fotolii de „adjuncti” ai primarului Sucevei, Ion Lungu. Acesta din urma a ales însa ca cei doi viceprimari sa fie Lucian Harsovschi si Viorel Seredenciuc. 


Intră acum și în grupul de