Forum interjudetean “Mediul scolar si violenta”


Intră acum și în grupul de

Colegiul National de Informatica „Spiru Haret” Suceava, vineri, va fi gazda Forumului Interjudetean “Mediul scolar si violenta”, actiune initiata în parteneriat de ISJ Suceava, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala.  
Potrivit purtatorului de cuvânt al ISJ Suceava, Laurenta Hacman, la activitate vor participa profesori din unitati scolare din judetele Suceava, Iasi, Botosani, Brasov si alti invitati – psihologi scolari, reprezentati ai autoritatilor locale – Prefectura, Primarie, Inspectoratul de Politie Judetean, Inspectoratul de Jandarmi Judetean, Salvati Copiii, Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog.

În cadrul manifestarii vor fi prezentate proiectele derulate de catre elevi, având ca obiectiv prevenirea si combaterea violentei, în anul scolar curent. Activitatile vor constitui prilejul unor dezbateri, fiind gândite în primul rând ca un schimb de experienta, iar concluziile rezultate vor fi un punct de plecare pentru noul plan de activitati al Comisiei judetene pentru prevenirea si combaterea violentei în mediul scolar.


Intră acum și în grupul de