O tânără din Broșteni, fără permis, a ajuns cu mașina într-un gard când a încercat să schimbe locul de parcare


Intră acum și în grupul de

O tânără din Broșteni este cercetată penal după ce a ajuns cu mașina într-un gard din localitate când încerca să schimbe locul de parcare deși nu are permis de conducere.

Poliția orașului Broșteni a fost sesizată, duminică, despre faptul că, un autoturism înmatriculat în străinătate a avariat un gard din lemn din afara părții carosabile a străzii G.T. Kirileanu din localitate.

 Polițiștii deplasați la fața locului au identificat autoturismul avariat și pe conducătoarea auto, o tânără de 25 de ani din localitate, care a declarat faptul că, în timp ce încerca să mute autoturismul din parcarea situată pe str. G.T. Kirileanu, în spatele unui bloc din apropiere unde locuiește, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a avariat gardul din lemn din afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de