Fotbal, Cupa “Hagi-Vodafone”


Intră acum și în grupul de

LPS Suceava eliminata în faza grupelor   

16 echipe din tara lupta în aceste zile pentru pentru marele trofeu al Cupei “Hagi-Vodafone”, competitie care îsi desfasoara turneul final la Constanta. Desi a terminat pe locul trei la faza zonala de la Iasi, echipa suceveana, antrenata de Ciprian Anton, a fost aleasa prin tragere la sorti, sa participe la aceasta competitie, unde mai sunt prezente: Viitorul Zalau, Gloria Bistrita, FCM Resita, Pandurii Tg. Jiu, Poli Iasi, FCM Bacau, Steaua Dunarii Galati, Farul Constanta, CSM Rm. Vâlcea, Scoala de Fotbal „Gica Popescu” Craiova, Steaua Bucuresti, Petrolul Ploiesti si Soimii Sibiu, ultima echipa obtinând dreptul de participare tot prin tragere la sorti.

La Cupa “Hagi-Vodafone” participa copii cu vârste cuprinse între 10 si 12 ani. Cele mai merituoase grupari vor fi premiate astfel: locul I – o excursie cu Gheorghe Hagi la un meci important din Europa, plus un stagiu de pregatire de 10 zile în România, locul II – un stagiu de pregatire de 10 zile în România si locul III – un stagiu de pregatire de 7 zile în România.

Tinerii fotbalisti antrenati de Ciprian Anton au fost repartizati într-o grupa din care au mai facut parte: CSM Rm. Vâlcea, Gloria Bistrita si Kinder Sângeorgiu de Mures. Din pacate, reprezentantii nostri au fost eliminati înca din faza grupelor. În primul joc, disputat luni, sucevenii au pierdut cu 1-3 în fata echipei din Rm. Vâlcea. Marti, LPS Suceava a cedat la limita, scor 0-1, în întâlnirea cu Gloria Bistrita iar miercuri au cedat cu 2-5 în fata formatiei Kinder Sângeorgiu de Mures.

Iata rezultatele complete înregistrate în grupa din care a facut parte si LPS Suceava:

Luni, 26 mai 2008

09.30 CSM Rm. Vâlcea – LPS Suceava 3-1

09.30 Kinder Sângeorgiu de Mures – Gloria Bistrita 4-3

Marti, 27 mai 2008

17.00 CSM Rm. Vâlcea – Kinder Sângeorgiu de Mures 1-0

17.00 Gloria Bistrita – LPS Suceava 1-0

Miercuri, 28 mai 2008

09.30 CSM Rm. Vâlcea – Gloria Bistrita 1-2

09.30 Kinder Sângeorgiu de Mures – LPS Suceava 5-2 

Clasamentul grupei 

1. Kinder Sângeorgiu 3 2 0 1 9-6 6p

2. Gloria Bistrita 3 2 0 1 6-5 6p

3. CSM Rm. Vâlcea 3 2 0 1 5-3 6p

4. LPS Suceava 3 0 0 3 3-9 0p 

Primele doua echipe clasate din fiecare grupa s-au calificat în sferturile de finala, care se vor disputa azi, dupa urmatorul program:

Kinder Sângeorgiu de Mures – Farul Constanta

Steaua Dunarii Galati – Poli Iasi

Pandurii Tg. Jiu – Gloria Bistrita

FCM Resita – Steaua Bucuresti
Toate meciurile s-au disputat pe cele doua terenuri din Complexul “Farul”.  


Intră acum și în grupul de