Fotbal Club Cetatea : Cetatea studiaza din plin piata de transferuri


Intră acum și în grupul de

Activitatea gruparii sucevene pe piata de transferuri au continuat ieri cu achizitionarea fundasului Mihai Filip, ultima oara component al formatiei FC Botosani. Fotbalistul în vârsta de 29 de ani si-a exprimat zilele trecute dorinta de a încheia colaborarea cu trupa antrenata de Leo Grozavu, în detrimentul unei întelegeri cu Cetatea, astfel încât oficialii suceveni nu au stat prea mult pe gânduri si i-au înaintat jucatorului o oferta concreta. „Mihai Filip are sanse foarte mari sa îmbrace tricoul formatiei noastre începând cu sezonul viitor. Valeriu Iftimie, actionarul majoritar al clubului botosanean, si-a dat deja acordul în privinta transferului, antrenorul Marian Pana si-l doreste la echipa, ramâne ca saptamâna viitoare sa punem la punct si ultime amanunte ale întelegerii”, a recunoscut presedintele gruparii de pe Areni, Dumitru Moldovan.

Cetatea a înaintat o oferta si pe adresa mijlocasului Cornel Cornel, exclus de curând din lotul celor de la FC Botosani, din considerente disciplinare. Initiativa formatiei sucevene s-a lovit însa de pretentiile financiare afisate de jucator, astfel încât, oficialii „galben-albastrilor” au încheiat din start orice negociere cu fostul botosanean.

Sucevenii nu au renuntat nici la transferul golgheterului Daniel Lupascu. Desi a fost dorit insistent de antrenorul Marian Pana înca din iarna, atacantul a ajuns la startul returului în curtea formatiei Ariesul Turda. „Ne-am interesat de situatia contractuala a jucatorului. Dupa discutiile preliminare pe care le-am purtat cu conducatorii clubului din Turda, acestia s-au aratat deschisi oricarei negocieri care sa fie avantajoasa si pentru jucator”, a mentionat Dumitru Moldovan. Singurul impediment în perfectarea transferului pare sa fie suma solicitata de Dacia Mioveni, formatia de care apartine mai exact jucatorul.

Ultimele surprize pregatite de Cetatea pe piata de jucatori ar putea veni de la Iasi si Medias, unde oficialii formatiei sucevene au început tratativele pentru împrumutul juniorilor Alexandru Buhusi (Politehnica II), Sergiu Muth (Gaz Metan), Catalin Savin (Gaz Metan), toti trei componenti ai nationalei de juniori Under 17 a României. 


Intră acum și în grupul de