Țigări de contrabandă ascunse în pragurile unui BMW X5 depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Peste 400 pachete cu țigări ascunse în pragurile unui autoturism BMW X5 au fost descoperite în P.T.F. Siret de polițiștii de frontieră suceveni.

Astfel, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse în pragurile unui autoturism condus de un cetățean român, 420 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Serițan, marți dimineața s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret pe sensul de intrare în țară, un cetățean român, M.V., în vârstă de 53 de ani, conducând un autovehicul marca BMW X5.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un loc special amenajat în pragurile mașinii, cantitatea de 420 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ţigările, în valoare de 546 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De asemenea autoturismul în cauză a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor deoarece avea confecționat locaș special amenajat pentru transportul țigărilor.


Intră acum și în grupul de