Prefectul Baisanu va verifica, prin sondaj, modul in care au fost pregatite sectiile de votare din judet


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat vineri, ca în judet au fost distribuite, în total, un numar de 2.480.400 buletine de vot, câte 620.100 de buletine de vot pentru alegerea presedintelui CJ, consilierilor judeteni, primarilor si consilierilor locali. Aceste buletine de vot au fost distribuite vineri, presedintilor birourilor electorale de circumscriptie si primarilor,  împreuna cu celelalte materiale necesare procesului de votare, urmând ca sâmbata seara sa fie preluate de fiecare sectie de votare în parte pentru procesul de vot. Prefectul Baisanu a precizat ca în cursul zilei de sâmbata, membrii Grupului tehnic vor verifica modul de pregatire a sectiilor de votare, care sa asigure o desfasurare optima a procesului electoral.

Acesta a anuntat ca va verifica, prin sondaj, modul în care au fost pregatite sectiile de votare din judet.

Prefectul de Suceava a mentionat ca sunt asigurate comunicatiile cu sectiile de votare care nu au acoperire GSM, prin utilizare de statii de emisie receptie sau prin intermediul Inspectoratului de Politie al Judetului Suceava, Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Suceava si Directiei Silvice Suceava.

Începând de sâmbata si pâna la finalizarea procesului electoral în judet, permanenta în cadrul Prefecturii Suceava va fi asigurata, pe rând, de prefectul Alexandru Baisanu, si subprefectii Orest Onofrei si Dumitru Pasniciuc.

Un numar de 564.000 de alegatori din judetul Suceava sunt asteptati, duminica, la urne, în cele 505 sectii de votare organizate în 114 circumscriptii electorale din judet. 


Intră acum și în grupul de