PNL Suceava a facut o plangere penala impotriva presedintelui Biroului electoral din Slatina pentru abuz


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al PNL Suceava, Bogdan Cristache, a declarat ca presedintele Biroului electoral de circumscriptie comunala Slatina, Daniela Nutu, a refuzat, fara niciun motiv si fara sa ofere explicatii, reprezentantul PNL dintr-o sectie de votare. În aceste conditii, PNL Suceava a depus, duminica dimineata, o plângere penala împotriva acesteia.  

Bogdan Cristache a afirmat ca Daniela Nutu a refuzat sa primeasca acreditarea reprezentantului PNL, desi i s-a atras atentia si de presedintele BEJ Suceava.

Bogdan Cristache a precizat ca PNL Suceava a depus plângere penala la IJP Suceava pentru abuz de functie, întrucât au fost vatamate interesele PNL.

Secretarul general adjunct al PNL Suceava a mai mentionat ca nu s-a oferit nicio motivatie pentru acest gest.

Mai mult, Bogdan Cristache a spus ca în comuna Slatina, primarul în functie, Ilie Gherman, (PD-L) sta în sectia de votare respectiva si intra cu persoanele mai în vârsta în cabina de vot, si din cauza ca partidul nu are reprezentant în sectie, nu are cine sa reclame aceasta situatie. Acesta a mai adaugat ca a vorbit cu reprezentantul altui partid sa faca o sesizare, dar acesta a spus ca îi este teama. 


Intră acum și în grupul de