Angela Zarojanu si echipa sa de conducere au demisionat de la sefia Organizatiei Municipale a PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, Angela Zarojanu, care a candidat pentru functia de primar, si-a anuntat luni, demisia din functia de conducere a organizatiei, întrucât rezultatul obtinut, de 8,52 % din voturi, este nemultumitor fata de potentialul liberalilor în municipiu. Aceasta a aratat ca Biroul municipal de conducere al PNL Suceava s-a întrunit, luni, de urgenta, si a decis excluderea a doi membri din biroul municipal de conducere, dupa ce unul dintre ei a fost reprezentantul PD-L într-o sectie de votare, iar un altul a fost gasit în cartierul Burdujeni-sat în campanie electorala alaturi de PD-L. Angela Zarojanu a mai adaugat ca a fost exclus din partid si inspectorul scolar general adjunct al judetului Suceava, Vasile Monacu, care a candidat independent la Consiliul Local Suceava, fara sa aiba acceptul partidului.  

Aceasta a aratat ca, personal, nu-si reproseaza nimic pentru campania electorala, dar ca demisioneaza din functie pentru ca PNL a obtinut în municipiul Suceava cu mult sub scorul electoral din sondajele de opinie. Angela Zarojanu a mai spus ca vicepresedintii organizatiei municipale PNL si-au înaintat demisiile. Este vorba despre Lucian Lungu, Vasile Mocanu,  Iulian Anghelus, Irina Badrajan, Gheorghe Cosmulese, Corneliu Vornicu si Dan Chiuariu. În consecinta, Biroul Municipal PNL Suceava este dizolvat, iar Angela Zarojanu a solicitat BPJ al PNL Suceava numirea unei conduceri interimare.

În urma alegerilor locale, în municipiul Suceava, Ion Lungu, fost presedinte al organizatiei judetene PNL, care a candidat însa din partea PD-L, a obtinut un nou mandat cu 72 % din voturi, pe locurile urmatoare fiind clasati candidatii PSD si PNL.

În Consiliul Local Suceava, PD-L va avea 16 consilieri locali, PSD cinci, iar PNL doi – Angela Zarojanu si Vasile Mocanu. 


Intră acum și în grupul de