La Gala Liceelor de Arta de la Palatul Victoria, suceveanca Alexandra Florea a primit Medalia Guvernului


Intră acum și în grupul de

Eleva  Alexandra Florea, de la  Colegiul de Arta „Ciprian Porumbescu” Suceava,  a fost recompensata cu Medalia Guvernul României pentru lucrarea “Autoportret”, expusa la Palatul Victoria cu prilejul „Galei liceelor de arta”, desfasurata sâmbata. Potrivit unui comunicat al Colegiului de Arta “Ciprian Porumbescu”, din delegatie au facut parte elevi din clasa a XII-a, arta plastica si arhitectura, cu rezultate deosebite la Olimpiada Nationala.

„Fiecare delegatie a expus o lucrare reprezentativa pentru scoala din care provenea. Lucrarile expuse în Sala Transilvania a Palatului Victoria au fost apreciate de prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, de seful Cancelariei prim-ministrului, care a înmânat tinerilor artisti plastici, autori de lucrari expuse, Medalia Guvernul României, de secretarul  de Stat Svetlana Preoteasa si de domnul rector al Universitatii de Arte „Nicolaie Grigorescu” din Bucuresti.  Lucrarea Autoportret a elevei Alexandra Florea a impresionat în mod deosebit, stârnind interesul doamnei Camelia Spataru, membra a Guvernului, care si-a manifestat dorinta de a o achizitiona”, se precizeaza în comunicat.

Dupa vizitarea Palatului Victoria, delegatiile  au  fost invitate la Palatul Copiilor, unde a avut loc ceremonia de înmânare a diplomelor de merit, elevii primind mici “atentii” din partea Guvernului.  


Intră acum și în grupul de