Tânără însărcinată rănită după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier la Molid


Intră acum și în grupul de

O tânără însărcinată a fost transportată marți după-amiază cu ambulanța la spital, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier la Molid.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 16.40, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17,  în satul Molid, într-o coloană de autovehicule, un tânăr de 25 de ani, din județul Botoșani, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care circula în fața sa, moment în care, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de  un bărbat de 30 de ani, din comuna Ostra, după care, a ricoșat în parapetul metalic de protecție din partea dreaptă a direcției de mers.

”În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 25 de ani, din comuna Ostra, pasageră în autoturismul care circula regulamentar și care, fiind însărcinată, a fost transportată cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, arată sursa citată.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, mai informează Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de