PD-L vrea si cele doua posturi de vicepresedinti ai CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele ales al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat marti, ca PD-L va avea cei doi vicepresedinti ai CJ Suceava, în conditiile în care partidul pe care îl conduce a obtinut majoritatea mandatelor de consilier judetean. „Nu suntem obligati sa facem aliante pentru a avea majoritatea în Consiliul Judetean si voi putea construi mult mai eficient si mai rapid”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Acesta a spus ca multumeste electoratului din judet, atât pentru ca i-a acordat încrederea pentru presedintia CJ Suceava, cât si pentru ca a dat votul si echipei de consilieri judeteni. „E cea mai mare realizare din cariera mea. Aceasta majoritate îmi da posibilitatea sa-mi pun în aplicare programul”, a precizat Gheorghe Flutur.

În urma alegerilor locale, în Consiliul Judetean Suceava, PD-L va avea 18 consilieri judeteni, PSD 14 consilieri judeteni, iar PNL patru consilieri judeteni. Astfel, împreuna cu presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, PD-L detine 19 mandate din cele 37 din deliberativul judetean.


Intră acum și în grupul de