In Consiliul Judetean Suceava, PSD va face opozitie


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca rezultatul alegerilor reprezinta „un semnal de alarma care ne face sa ne întrebam ce am facut, ce n-am facut, cu ce am nemultumit electoratul”. Acesta a mai adaugat ca în Consiliul Judetean Suceava, PSD va face opozitie „cum a dorit electoratul”. Gavril Mîrza a aratat ca organizatia PSD Suceava a obtinut cei mai multi primari din primul tur de scrutin, 33 si ca are 41 de candidati de primar care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin, PD-L a obtinut 23 de primari din primul tur de scrutin, PNL alti patru, iar candidatii independenti din comunele Ciocanesti si Voitinel au obtinut functia de primar.

Presedintele PSD Suceava a subliniat ca, în urmatoarele doua saptamâni, toate eforturile sale si ale echipei de campanie vor fi concentrate pentru sustinerea candidatilor PSD calificati în turul doi al alegerilor locale.  „Trebuie sa privim realitatea în fata si sa ne adaptam campania la lupta politica, sa ne adaptam la ceea ce doreste populatia de la clasa politica. Daca exista o vina pentru rezultatele de duminica, aceasta este a noastra, a politicienilor. Semnalul este de schimbare, pentru ca lumea s-a saturat de circ, de scandaluri. Vrea sa traiasca mai bine”, a afirmat Gavril Mîrza.

Acesta a tinut sa precizeze ca aceasta campanie electorala a fost „turbulenta, agitata si nu de putine ori cu accente dure” si a multumit atât alegatorilor care au votat cu PSD, cât si celor care si-au exprimat alta optiune politica. 

­


Intră acum și în grupul de