Primarii au emis 21 de dispozitii pentru acordarea de masuri reparatorii


Intră acum și în grupul de

Biroul Judetean Suceava pentru urmarirea aplicarii unitare a legilor privind restituirea proprietatilor a predat Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatii, un numar de 21 de dispozitii ale primarilor din judetul Suceava emise în baza Legii nr. 10/2001, cu întreaga documentatie care a stat la baza emiterii lor, cu aviz de legalitate al prefectului, în vederea acordarii masurilor reparatorii în echivalent.

Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat marti, ca au fost emise astfel de dispozitii pentru Radauti, Moldova Sulita,  Falticeni,  Horodnic de Sus, Arbore, Vatra Dornei,  Suceava, Fântâna Mare, Manastirea Humorului si Câmpulung Moldovenesc.

Acesta a mai precizat ca în prezent, la Biroul Judetean pentru urmarirea aplicarii unitare a legilor privind restituirea proprietatilor se afla un numar de 46 de dispozitii, asupra carora se exercita controlul de legalitate, urmând ca în masura în care se va constata ca acestea sunt legale, vor fi înaintate Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatii.


Intră acum și în grupul de