Doua incendii la aceeasi locuinta din Falticeni, intr-un interval de 4 zile


Intră acum și în grupul de

Dupa ce joia trecuta, locuinta unui falticenean a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric, marti seara a fost incendiata intentionat. Potrivit ISU Suceava, Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit marti, la ora 20:14, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Vasile T. din municipiul Falticeni, str. Câmpului. Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea bucataria locuintei, aceasta fiind stinsa în mai putin de trei sferturi de ora.

Flacarile au distrus bucataria din lemn pe o suprafata de cca 30 mp si bunuri de uz casnic, pagubele fiind evaluate de proprietar la 200 lei.

În urma cercetarilor, s-a stabilit ca incendiul a avut drept cauza folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a provoca incendiul, de catre T. F., de 42 ani. Mai exact, barbatul, care este fiul proprietarului, a dat foc bucatariei cu chibriturile.

Si IPJ Suceava, are  o versiune a acestui incendiu. Potrivit notei de presa, focul a izbucnit în bucataria unde dormea fiul proprietarului, T. Florin de 45 ani, existând posibilitatea ca acesta sa fi provocat incendiul pe fondul consumului de alcool, la domiciliul acestora fiind solicitata de 3 ori interventia pompierilor în ultimele 5 zile, tot ca urmare a unor incendii provocate în locuinta.

Precizam ca joi, la orele 23:32, pompierii din Falticeni au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la aceeasi locuinta, din cauza unui scurtcircuit electric favorizat de niste conductori electrici improvizati. Focul a distrus acoperisul casei pe o suprafata de 70 mp si s-au degradat peretii portanti ai casei, pagubele fiind de 15.000 lei. 


Intră acum și în grupul de