Accesul interzis motocicletelor pe esplanada din fața Prefecturii Suceava


Intră acum și în grupul de

Motocicliștii care obișnuiau să se întâlnească pe esplanada din fața Prefecturii Suceava vor trebui să își găseasca un alt loc de socializare, după ce autoritățile locale au luat decizia de a monta un nou indicator rutier în centrul orașului.

Administratorul drumului, ce trece prin fața Prefecturii, și anume Primăria Suceava, prin Serviciul Administrare Străzi şi Sistematizare Rutieră, a dispus amplasarea indicatorului rutier „Accesul interzis motocicletelor”, după ce în zonă fusese montat, în trecut, și indicatorul „Accesul interzis”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, pentru nerespectarea indicatorului, motocicliștii riscă să fie sancționați cu patru puncte amendă, valoarea punctului fiind de 145 lei.

Zona din fața Palatului Administrativ a fost modernizată în urmă cu doi ani, printr-un proiect finanţat de Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală cu 3.504.527 de lei.

Astfel, carosabilul a fost  pavat cu granit și transformat în pietonal, chiar dacă constructorii au realizat şi 36 de locuri de parcare pentru autovehiculele Consiliului Judeţean Suceava.

(Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de