Gheorghe Flutur țintește președinția Ligii Aleșilor Locali PNL din România: Voi fi o voce incomodă, dar foarte fermă care să apere primarii și consilierii


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, a anunțat, joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că va candida la funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL din România.

El a explicat că nu a dorit să candideze la funcția de președinte al PNL, deși i s-a propus și a fost onorat de susținere, dar a promis că va fi președinte de CJ Suceava.

„Cum puteam să mint populația să fiu președinte la PNL, când trebuie să fii toată ziua acolo, dar cu serviciu la Suceava?”, a spus Flutur care a menționat că dacă avea acest proiect, candida la Parlament.

„Am avut bun-simț și am spus sucevenilor că sunt președinte la CJ Suceava, poate președinte regional, dacă va fi să fim puternici, să fim o voce”, a spus Flutur.

El a menționat că le-a spus  colegilor săi că îi va putea reprezenta foarte bine ca președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL din România, arătând că PNL are 1.083 de primari și 14.000 de consilieri locali și județeni, reprezentând mai mult de o treime din aleșii locali din România.

Flutur a explicat că în această funcție e nevoie de un om cu experiență care să știe să-i pună probleme și premierului și ministrului care se ocupă de localități.

El a arătat că el a fost și președinte executiv, prim vicepreședinte și secretar general la PNL.

„Dacă va fi la Liga Aleșilor Locali voi candida la președinția Ligii ca să fie o voce incomodă, dar foarte fermă care să apere primarii și consilierii și drepturile lor în România”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de