Container pentru muncitori forestieri, incendiat intenționat la Văleni


Intră acum și în grupul de

Un container folosit de câțiva muncitori forestieri a fost incendiat intenționat, sâmbătă seara, în satul Văleni din comuna Mălini.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, sâmbătă seara, în jurul orei 22, printr-un apel la 112, a fost semnalat un incendiu pe raza satului Văleni din comuna Mălini, la un container al unei firme de exploatare forestieră, folosit de muncitorii acesteia.

Astfel, pentru stingerea flăcărilor au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mălini cu trei autospeciale.

„La sosirea echipajelor, ardeau bunurile din interiorul vagonului, construit din tablă, fără pericol de propagare. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au lichidat incendiul la ora 23:35”, a spus Găleată.

El a precizat că au ars obiecte de mobilier şi alte bunuri, între care șase paturi, patru scaune și două anvelope, containerul degradându-se în proporţie de 80%.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a mai spus plt.adj. Alin Găleată.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de