Euro 2008 – flash : Cassano a fost la un pas sa se ia la bataie in cantonamentul Italiei


Intră acum și în grupul de

Desi a lasat de înteles ca s-ar fi linistit în ultimul sezon petrecut la Sampdoria, Antonio Cassano ramâne acelasi fotbalist impertinent. Talentatul atacant al squadrei azzurra a recidivat la ultima sedinta de antrenamente, unde a fost la un pas sa se ia la bataie cu coechipierii sai.

Dupa ce a fost „cuminte” pret de o saptamâna, vârful Sampdoriei a dat cu batu-n balta marti seara. Totul a plecat de la o intrare mai dura, dar corecta, a lui Chiellini, nimeni altul decât cel care l-a „rupt” si pe Fabio Cannavaro. Desi nu a patit nimic, nabadaiosul Cassano a început sa-si înjure colegul.

„Vrei sa ne bagi pe toti în spital?!”, i-a spus, printre altele, fotbalistul Sampdoriei. „Tu vezi-ti de jocul tau”, i-a raspuns juventinul, moment în care Cassano a sarit la bataie. A intervenit însa Roberto Donadoni în timp util, selectionerul potolind spiritele.

Mini-showul lui Antonio din cantonamentul italian nu s-a oprit însa în acel punct. Vadit enervat, atacantul squadrei azzurra a intrat apoi, la rândul lui, extrem de dur la Barzagli. Mai mult, tot Cassano a fost cel care s-a enervat dupa acest episod, fiind calmat în cele din urma de acelasi Donadoni, informeaza editia online a cotidianului Gazzetta dello Sport. Ramâne însa de vazut cât îl va mai suporta si selectionerul. Nu ar surprinde pe nimeni daca Euro 2008 s-ar termina pentru jucatorul nascut la Bari înainte sa înceapa.


Intră acum și în grupul de