Material lemnos în valoare de 25.000 de lei confiscat de polițiștii din Siret

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Siret a identificat, luni dimineață, la punctul de acces al unei societăţi comerciale din localitate, ansamblul auto format din cap-tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 31 de ani din județul Cluj, încărcat cu material lemnos.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, în urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul este deținătorul unei firme de transport marfă, iar la ora 08.00, a ajuns la punctul de lucru al  firmei din Siret, fiind încărcat cu cherestea de esență rășinoase, pentru care a prezentat avizul de însoțire din 30 iunie 2017.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, avizul de însoțire a fost emis în data de 30 iunie 2017, ora 16.50, de către o societate din Sebeș, cu destinația firma din Siret, având o perioadă de valabilitate de 48 ore, expirată.

În cauză, s-a solicitat sprijinul specialiștilor Ocolului Silvic Marginea, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta  cantitatea de 49,64 m.c. cherestea rășinoase”, arată sursa citată.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei, iar  materialul lemnos în valoare de 25.000 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea, mai precizează Poliția Suceava.

loading...