Tânăr din Gura Humorului, arestat preventiv pentru că i-ar fi furat unui bărbat portofelul cu bani și acte


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Gura Humorului, bănuit că i-a sustras unui bărbat portofelul cu bani și acte, a ajuns în arestul IPJ Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în data de 30 iunie a.c., la ora 23.47, Poliția Gura Humorului a fost apelată prin SNUAU 112 de către un bărbat de 49 ani din localitate despre faptul că i s-a furat portofele cu bani şi acte.

”În timp ce se deplasa pe această stradă a remarcat în spatele său la circa 25 m, un tânăr de circa 18 ani, tuns scurt i-a cerut persoanei vătămate o ţigară. Ulterior victima  a constatat că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte portofelul în care avea suma de 900 lei, 80 lire sterline şi mai multe documente, bănuind că acesta i-a fost sustras de către tânărul respectiv în momentul în care s-a apropiat de el”, arată sursa citată.

Poliția Suceava precizează că în cursul zilei de marți, în continuarea cercetărilor efectuate privind infracțiunea de „furt calificat”, comisă în data de 30 iunie a.c., a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 21 ani, din localitate.

”Totodată, s-a dispus reţinerea celui în cauză, făcându-se propunere de arestare preventivă, ce a fost însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care a sesizat instanţa de judecată.

Astfel, Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea preventivă a inculpatului petru o durată de 29 zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava”, mai menționează sursa citată.

 

 


Intră acum și în grupul de