A inventat un accident ca sa nu se faca de rusine in fata familiei


Intră acum și în grupul de

Pentru a scapa „basma curata” în fata familiei, un barbat care a cazut de pe moped din cauza alcoolului consumat, a inventat un accident. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 22.00, pe DJ 187 B, în interiorul comunei Satu Mare, D. Mihai, în vârsta de 33 ani, localnic, a sesizat autoritatile ca în timp ce conducea un moped neînregistrat, marca Piaggio Ceao, a fost acrosat de un autoturism marca Ford Escort, al carui numar de înmatriculare nu l-a retinut, deoarece autoturismul circula cu faza de drum.

Deplasati la fata locului, politistii au observat ca mopedul nu prezinta urme specifice unei acrosari cu vreun autoturism, iar la locul presupusului accident nu au fost descoperite urme care sa ateste cele sesizate.

Barbatul a fost testat cu aparatul alcooltest joi, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranian, plagi contuze buza superioara si inferioara, convulsie dentara, escoriatii piramida nazala”, necesitând pentru vindecare  circa 7-9 zile de îngrijiri medicale. Conducatorul mopedului nu purta casca de protectie.

În timpul audierii, D. Mihai a recunoscut ca a consumat bauturi alcoolice pe raza localitatii împreuna cu alti prieteni si a cazut cu mopedul. Motivul pentru care a spus familiei ca a fost lovit de un autoturism a fost acela ca nu dorea sa se faca de rusine la întoarcerea la domiciliu.

Barbatul va fi sanctionat contraventional pentru alarmarea falsa a Politiei. 


Intră acum și în grupul de