Celor trei primari PNL de orase, li s-a pus in carca responsabilitatea campaniei pentru turul doi al alegerilor


Intră acum și în grupul de

Alegerile locale au reprezentat „un test dificil” pentru liberalii suceveni, iar rezultatul obtinut de PNL a fost determinat de „tradarile succesive” înregistrate chiar înaintea campaniei electorale, a celor care s-au autointitulat liberali, este de parere senatorul PNL de Suceava, Tiberiu Prodan . „Razboiul politic nu s-a terminat aici. Sunt convins ca vom câstiga un numar mai mare de primari decât am reusit în 2004 si asta înseamna recunoasterea valorilor pe care le-am sustinut de-a lungul timpului”, a declarat Tiberiu Prodan, vineri, într-o conferinta de presa.

Acesta a anuntat ca cei trei primari PNL de orase, alesi din primul tur de scrutin, la Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului si Siret, respectiv, Gabriel Constantin Serban, Marius Ursaciuc si Adrian Popoiu, vor face campanie în toate cele 15 localitati unde PNL are candidati în turul al doilea de scrutin. „Ei vor explica oamenilor ca solutia pentru progresul real o reprezinta liberalii si liberalismul”, a spus presedintele PNL Suceava, care a aratat ca primarii din Gura Humorului si Câmpulung Moldovenesc au în spate garantia unei administrari de succes.

Senatorul Prodan a subliniat ca, la nivel national, PNL a obtinut cel mai bun scor electoral din 1990 încoace, cu sase procente peste cel obtinut la alegerile europarlamentare si a adaugat ca Partidul National Liberal va ramâne la guvernare în urmatorii cinci ani. 


Intră acum și în grupul de