Fotbal, Campionatul Municipal : Favoritele au debutat cu dreptul in play-off


Intră acum și în grupul de

Campionatul Municipal de Fotbal a programat la mijlocul saptamânii meciurile rundei inaugurale din cadrul turneului „play-off”.  

Revine – NTS 6 – 2

Prima partida a fazei secunde a consemnat o victorie clara a campioanei en-titre, Revine, care a trecut cu scor de 6-2 de echipa celor de la NTS. Desi a încercat sa închida culoarele spre poarta lui Levinschi, NTS nu a rezistat în fata iuresului condus de experimentatii D. Ene, Juncanaru, Mihai Gurita sau Dan Gugianu.

Revine: M. Lup, David, Ciobanu, Gurita, Grosu, Lavric, Podariu, D. Ene, Gugianu, Juncanaru, Ciuntu, Manolache, Trandafir.

NTS: Livinschi, Nitu, Cazacu, Tauciuc, Afloarei, Perijoc, Avramiuc. 

Ambro – Adicost 7 – 0

În celalalt meci al Grupei A, reprezentativa celor de la Ambro si-a respectat blazonul câstigat de-a lungul sezonului regulat, când a terminat pe prima pozitie a clasamentului, câstigând cu un categoric scor de 7-0 jocul disputat in compania formatiei Adicost, printre remarcati fiind Iriciuc, Pentiuc si noua achizitie Vali Gavriliuc.

Ambro: Baitan, Radasanu, Iriciuc, Sumanaru, Pentiuc, Buta, Astefanoaie, Rata, Cibireac, Moldovan, Gavriliuc.

Adicost: Manole, Istrate, Manaila, Pânzariu, Fodor, Sârbu, Gorbanescu, Murariu, Vasilica.

Rich Club – Adistal 8 – 1

Tabloul primei etape a fost completat de întâlnirea dintre Rich Club si Adistal, joc care s-a dovedit în cele din urma un adevarat galop de sanatate pentru trupa condusa din teren de Bogdan Cristurean.

Rich Club: Cristurean, Popadiuc, Beudeanu, Braiescu, Martolea, Arama, Tipa, Cazacu, Sovea, Capra, Gaitan.

Adistal: Costeniuc, Iacob, F. Neamtu, Tepsanu, Hutanu, Bocancea, G. Neamtu, Nicolaeciuc, Tunea, Nicolae. 

Florconstruct – Interconti 3 – 0

Rezultatul ultimului meci al zilei de miercuri avea sa fie decis la „masa verde”. Desi prima parte a întâlnirii a oferit un joc echilibrat, concretizat prin patru goluri, câte doua de fiecare tabara, minutele de final au încins spiritele în rândul celor de la Interconti, care i-au agresat pe arbitrii partidei, ca urmare a deciziilor luate de cavalerii fluierului. În urma acestui incident, comisia de organizare a competitiei a decis omologarea meciului cu scorul de 3-0 în favoarea celor de la Florconstruct.

Interconti: Vornicu, Nacu, M. Marius, Mosuc, Tcaciuc, Balta, Craciun, Ududec, Luca.
Florconstruct: Schul, D. Sandru, C. Sandru, Costan, Filip, Avasiloaie, Florea. 


Intră acum și în grupul de