FC Cetatea : Marian Pana asteapta sprijinul municipalitatii


Intră acum și în grupul de

Antrenorul Marian Pana a intrat într-o binemeritata vacanta, dupa un sezon la finalul caruia si-a trecut în cartea de vizita o noua promovare, cea a Cetatii Suceava. Tehnicianul gruparii de pe Areni îsi petrece câteva zile la Bucuresti, pentru ca pe 12 iunie sa plece împreuna cu familia într-un sejur de sapte zile în Turcia. Marian Pana si-a programat revenirea la Suceava în jurul datei de 20 iunie, trei zile mai târziu fiind planificata reunirea lotului de jucatori, precum si primele antrenamente.

Seful bancii tehnice de pe Areni spera ca în cel mai scurt timp sa contureze împreuna cu finantatorii echipei si strategia pentru sezonul viitor de Liga a II-a, când sucevenii si-au propus o clasare în primele sase locuri ale seriei. “Ne-am fixat un obiectiv îndraznet pentru viitoarea editie de campionat, pe care este stipulat si în contract. Rezultatele pozitive nu pot veni însa fara un buget corespunzator, de aceea astept sa se limpezeasca apele dupa recentele alegeri locale, pentru ca apoi sa ne asezam la masa discutiilor cu finantatorii echipei pentru a stabili concret strategia de viitor” a precizat Marian Pana.

Antrenorul formatiei sucevene urmeaza sa primeasca o mâna de ajutor în acest sens din partea primarului Ion Lungu, care a fixat în cursul saptamânii viitoare o întâlnire cu Dan Ostahie, patronul grupului “Altex”, companie ce a preluat luna trecuta 49% din actiunile clubului local de fotbal. “Vrem sa asiguram o finantare cât mai buna a echipei de fotbal si un cadru propice performantei. Am promis ca vom ataca promovarea în prima liga si vom face acest lucru”, a declarat Ion Lungu. Edilul-sef al municipiului Suceava a specificat ca, alaturi de Primarie si sponsori, fotbalul local va primi sprijin financiar si din partea Consiliului Judetean.

Pregatirile noului sezon au început cu reconditionarea gazonului de pe Stadionul Areni, ultimele jocuri gazduite de arena suceveana punându-si serios amprenta asupra celor doua zone din fata portilor. “Lucrarile de însamântare a terenului au început imediat dupa finalizarea campionatului. Pista de atletism va fi supusa saptamâna viitoare unui tratament cu ierbicide, în timp ce portiunile din fata portilor sa fie înlocuite cu un covor nou de gazon. Speram ca pâna la reluarea antrenamentelor, suprafata de joc sa arate cât mai bine”, a precizat Nae Grosu, organizator de competitii la gruparea suceveana.


Intră acum și în grupul de