„Herghelii” de cai putere au alergat la cursa Salonului Auto Bucovina, de pe Aeroportul Suceava


Intră acum și în grupul de

  Mii de pasionati ai motoarelor din Suceava, Botosani, Bucuresti, Neamt si Iasi au fost prezenti ieri dimineata, pe Aeroportul Salcea, pentru a asista la cursele de masini, organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava. În competitie s-au înscris 80 de autoturisme marca Audi, Seat, Toyota, Volkswagen, Opel, Mitsubishi, care au concurat la clasele A, B, C, D, E si F. Cei mai multi dintre concurenti au participat la clasa A.

      Zgomotul hergheliilor de cai aflate sub capotele autoturismelor “îmbunatatite” s-au auzit pret de câteva ore înca din centrul orasului Salcea. De sfidat, au sfidat, masinile Dacia 1310, dar si un trabant decapotat, viu colorat, parcat de-a curmezisul terasei improvizate lânga pista de curse. Furori a facut si proprietarul unei Dacii Logan, de altfel singura masina de acest gen acceptata în cursa. Tânarul sofer, a “înmultit” caii putere de sub capota banalei masini, reusind sa câstige o cursa din cele trei la care a participat.

      Împatimitii motoarelor prezenti duminica pe Aeroportul Salcea si-au “clatit” privirile si cu un spectacol “pe doua roti” oferit de membrii clubului “Moto” din Radauti.


Intră acum și în grupul de