Incendiu intr-o gospodarie din Deleni


Intră acum și în grupul de

Pagube de 20.000 lei au fost înregistrate în urma unui incendiu provocat de mai multi conductori defecti, într-o gospodarie din Deleni. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, vineri, la ora 16:18 Garda de interventie Solca împreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Cacica, Comanesti si Pârtestii de Jos au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Alexandru M. din localitatea Deleni, comuna Pârtestii de Jos.

Când pompierii au ajuns la fata locului ardea acoperisul adapostului de animale si a surii existând pericolul de extindere la casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat dupa 3 ore în limitele gasite. Astfel focul a distrus acoperisul adapostului de animale si surii pe o suprafata de cca. 90mp, cca. 6 t fân, 3 mc lemn de foc si 1 mc cherestea, pagubele fiind estimate de proprietar la 20.000 lei.

În urma cercetarilor la fata locului, s-a constatat ca incendiul a izbucnit datorita unui scurtcircuit electric favorizat de conductori electrici defecti;

Pompierii au reusit salvarea casei de locuit si a bucatariei, în valoare de cca. 90.000 lei.


Intră acum și în grupul de