Magazinul LIDL din Fălticeni, situat pe strada Plugari nr.3, se închide pentru modernizare în zilele de 11 și 12 iulie

Magazinul Lidl din Fălticeni, situat pe Strada Plugari, Nr. 3, va fi închis în zilele de 11 și 12 iulie, urmând a se redeschide în data de 13 iulie, a anunțat compania.

Potrivit unui comunicat de presă, Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor, astfel că va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Fălticeni, situat pe Strada Plugari, Nr. 3.

Acesta va fi închis în zilele de 11 și 12 iulie, urmând a se redeschide în data de 13 iulie.

”Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. În noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizată în culorile alb și negru, pentru o lizibilitate sporită.

În plus, pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale”, se arată în comunicat.

De la redeschiderea de joi, 13 iulie, și până duminică, 16 iulie, magazinul Lidl de pe Strada Plugari, Nr. 3, îi va aștepta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri, mai menționează compania. (Irina Lițu)