FOTBAL : EURO 2008 – FLASH : Ciprian Marica isi scoate la licitatie echipamentul de la Euro


Intră acum și în grupul de

Atacantul echipei nationale a României, Ciprian Marica, va scoate la licitatie un set complet de echipament pe care îl va purta la Campionatul European. Încasarile vor fi donate unui copil, în vârsta de doi ani, bolnav de leucemie.

Licitatia se va desfasura pe site-ul fotbalistului începând de zilele urmatoare. “Voi discuta si cu alti colegi sa ma sustina în acest demers cu diverse materiale care sa aiba legatura cu participarea noastra la Euro 2008”, a declarat atacantul formatiei VfB Stuttgart.
Robben reintra în meciul cu România

Mijlocasul olandez, Arjen Robben, va sta în afara gazonului între 7 si 10 zile si va rata astfel partidele cu Italia si Franta, dar va fi disponibil în meciul cu România, de pe 19 iunie.

„A efectuat unele controale care au relevat ca nu este vorba despre o ruptura. Va lipsi probabil 7 sau 10 zile. În fiecare zi face progrese, a început sa alerge, dar nu va fi apt mai devereme de perioada estimata”, a declarat selectionerul Marco van Basten.

Fotbalistul lui Real Madrid a suferit, sâmbata, în timpul unui antrenament, o accidentare la muschii aductori si nu va putea evoulua în primul meci, cu Italia, de pe 9 iunie, si nici cu Franta, pe 13 iunie, dar contra României, în ultima partida din faza grupelor, Van Basten va putea conta pe Robben.
Germania, o echipa fara puncte slabe

Fostul mare international german, Franz Beckenbauer, e de parere ca echipa Germaniei nu trebie sa se teama de niciun adversar de la Campionatul European si spune ca actualul lot nu are puncte slabe, informeaza AFP. “Sunt entuziasmat. Cred ca nationala ne va face mari bucurii la acest turneu final”, a spus conducatorul lui Bayern Munchen, care l-a laudat pe selectionerul Joachim Low pentru faptul ca acesta i-a adus pe toti jucatorii din lot la o conditie fizica foarte buna.“ Podolski a fost omul meciului, dar nu vad nicio slabiciune la aceasta echipa“, a completat Beckenbauer.


Intră acum și în grupul de