Flutur: Sâmbătă vom redeschide circulația pe Transrarău spre Chiril. Am amenajat în zonă încă trei parcări, lucrăm și la drumul spre Izvorul Alb și sperăm să se deblocheze traficul


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, că sâmbătă ar urma să fie redeschis circulației tronsonul de drum de pe Transrarău spre Chiril, afectat de alunecări de teren, iar pentru deblocarea traficului se lucrează la drumul spre Izvorul Alb, iar în zonă au fost amenajate și trei noi parcări.

„Sâmbătă vom da drumul la circulația pe Transrarău spre Chiril. S-a lucrat și încă se lucrează. Sper să dăm drumul sâmbătă, inclusiv cu indicatoare rutiere, ca să nu se blocheze. Am amenajat încă trei parcări în apropierea drumului administrat de Consiliul Județean ca turiștii care merg pe Masivul Rarău să aibă confortul pe traseu”, a spus Flutur în conferință de presă.

El a menționat că speră că, odată cu redeschiderea tronsonului pe care au fost alunecări să fie deblocat traficul.

Flutur a mai anunțat că a fost luat în calcul să fie finanțat drumul care coboară spre Izvorul Alb,  numai pe sensul de coborâre.

„Acolo încă două luni de zile vor trebui să facem lucrări în zonă”, a spus Flutur.

El a arătat că astfel, se va putea apoi urca spre Rarău pe drumul de la Pojorâta și apoi se va coborî și pe la Chiril sau pe la Izvorul Alb spre Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de