PNDC Suceava propune o alianta cu un partid puternic la alegerile ce vor urma


Intră acum și în grupul de

Organizatia judeteana Suceava a PNDC, care a reusit un scor sub 2 % la alegerile locale din acest an, a anuntat ca în perioada urmatoare are în vedere formarea unei aliante politice la nivel national, care sa permita membrilor PNDC accederea în Parlamentul României. Liderul organizatiei judetene, Ovidiu Ilisei, a spus marti, într-o conferinta de presa, ca PNDC este la un moment de cotitura, în sensul în care trebuie adoptata o decizie, la nivel national, care sa conduca la cresterea simpatiei în rândul electoratului român, si implicit si cel sucevean.

Ilisei a spus ca, în momentul de fata, PNDC Suceava „a început sa se întareasca” cu venirea unor noi membri si a tinut sa precizeze ca „primim semnale încurajatoare din teritoriu de la persoane pe care dorim sa le atragem alaturi de noi”.

Liderul PNDC Suceava este de parere ca trebuie efectuata o analiza la nivel national, cu toate judetele, si abia dupa, sa fie trasa o concluzie cu privire la viitorul partidului. „Trebuie sa discutam problema la nivel national. Noi vom propune o serie de aliante care ar trebui sa ne confere forta pentru alegerile ce vor urma”, a mai spus Ilisei.

La nivel national, organizatia de la Suceava se situeaza, ca numar de consilieri dobânditi, pe locul al IV-lea.


Intră acum și în grupul de