Acasă Actualitate Cinci persoane înghesuite pe bancheta din spate a unei mașini conduse de...

Cinci persoane înghesuite pe bancheta din spate a unei mașini conduse de un șofer băut la Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Un șofer în vârstă de 44 de ani, din comuna Bilca, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost depistat de polițiștii din Marginea în timp ce transporta, pe bancheta din spate a mașinii, cinci persoane.



Potrivit Poliției Județene, luni, în jurul orei 02.20, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Bilca.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ  Suceava.

Sursa citată a menționat că în urma controlului autoturismului polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta mai multe persoane decât numărul prevăzut în certificatul de înmatriculare, respectiv cinci persoane pe bancheta din spate.

Mai mult, polițiștii au stabilit că inspecția tehnică a autoturismului era expirată din data de 18.05.2017, motiv pentru care șoferul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.305 lei, cetificatul de înmatriculare fiind reținut.

Bărbatul de 44 de ani s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version