Parcarea din zona Palatului Administrativ până la Centrul Comercial Bucovina din Suceava se plătește începând de miercuri. Harșovschi: Vom introduce și plata prin SMS


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat, miercuri că parcarea autovehiculelor în zona centrală a municipiului Suceava se plătește, tariful fiind de 2 lei/oră, iar poliția locală se va preocupa să urmărească respectarea acestei decizii.

„Începând de azi sunt puse în funcțiune patru parcometre pe strada Ștefan cel Mare, de la Consiliul Județean până la Magazinul Bucovina”, a spus Harșovschi într-o conferință de presă.

El a menționat că tariful de parcare este de 2 lei/oră.

„Încercăm să dăm zona centrală celor care au treabă cu adevărat în zonă”,a spus viceprimarul.

El a mai declarat că în condițiile în care se dorește extinderea parcării în zona centrală, va fi introdus și sistemul de plată prin SMS.

„Poliția Locală are ca scop, în perioada asta, să facă acțiuni de prevenție pentru parcările care vor fi cu plată în centrul Sucevei”, a spus viceprimarul.

Introducerea parcării cu plată în parcările din zona centrală a municipiului Suceava face parte din strategia inițiată de viceprimarul Lucian Harșovschi privind parcările din municipiu și adoptată în primăvara acestui an de Consiliul Local.

Potrivit acestei strategii în municipiul Suceava se intenționează și înființarea de parcări supraterane supraetajate cu până la 140 de locuri, dar și permise pentru rezidenți pentru parcarea pe stradă în zona de reședință.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de