Acasă Actualitate Regal fotbalistic : CFR Cluj, campioana Romaniei joaca joi la Radauti

Regal fotbalistic : CFR Cluj, campioana Romaniei joaca joi la Radauti


Intră acum și în grupul de

Candidatul PD-L la Primaria Radauti, deputatul Aurel Olarean, împreuna cu impresarul Cristian Morosan, a pregatit o surpriza de proportii iubitorilor fotbalului din Radauti si nu numai. CFR Cluj, FC Vaslui, Ceahlaul Piatra Neamt si Cetatea Suceava sunt formatiile care vor participa la un „patrulater” amical, ce va avea loc, joi, cu începere de la ora 15, pe Stadionul „Municipal” din Radauti. La final, pentru toti cei prezenti, organizatorii au pregatit mici si bere. Gratis!

Prin desfasurarea acestui miniturneu de fotbal, organizatorii vor sa arate localnicilor „schimbarile care vor fi în Radauti în ceea ce priveste sportul dar mai ales fotbalul”. Împreuna cu deputatul Aurel Olarean, impresarul Cristian Morosan si staff-ul sau au stabilit un obiectiv foarte îndraznet în ceea ce priveste viitorul fotbalului radautean. „Speram ca în urmatorii 5 ani, Clubul Sportiv Scoala de Fotbal Radauti sa evolueze în Liga a II-a, continuând astfel traditia importanta a «sportului rege» în municipiul nostru”, a declarat Cristian  Morosan, omul care l-a transferat pe internationalul Daniel Niculae la AJ Auxerre (Franta).  



Pâna sa-si vada echipa locala în cel de-al doilea esalon valoric al fotbalului românesc, radautenii au joi prilejul de a urmari la lucru pe campioana en-titre a Ligii I, CFR Cluj. Antrenorul Ioan Andone a discutat în ultimele zile cu Cristian Morosan si a dat asigurari ca din lotul pe care-l va deplasa la Radauti nu va lipsi vedeta Eugen Trica. Tot la acest „patrulater” vor lua parte si fotbalistii de la FC Vaslui, echipa preluata recent de antrenorul Viorel Hizo. Ceahlaul Piatra Neamt si Cetatea Suceava completeaza careul cluburilor care participa la super-turneul de astazi.

Presedintele Cetatii, Dumitru Moldovan, a precizat ca pentru „galben-albastri” va juca joi si fundasul Daniel Balan (Alki Larnaca), care în ultimele zile s-a antrenat cu fotbalistii suceveni. De asemenea, cu prilejul partidelor de joi, la Cetatea Suceava va debuta si veteranul Mihai Gurita, care miercuri a semnat pe o perioada de doi ani cu gruparea din „Areni”

Cristian Morosan a tinut sa precizeze si ca oaspetii de joi vor juca pe un teren curatat si modificat si vor folosi vestiarele refacute recent de Clubul Sportiv  Scoala de Fotbal Radauti. „Ne dorim sa facem cât mai multe pentru fotbalul din municipiul nostru. Suntem siguri ca vom reusi. Îi asteptam pe toti radautenii si sucevenii în general la turneul de astazi ,pentru ca este un eveniment important pentru noi”.

CFR Cluj, FC Vaslui, Ceahlaul Piatra Neamt si Cetatea Suceava se vor înfrunta în meciuri eliminatorii, pe durata a doua reprize a câte 30 de minute fiecare.

Dupa încheierea „regalului fotbalistic”, iubitorii fotbalului care vor veni joi pe Stadionul „Municipal” din Radauti se vor putea delecta  gratis cu mici si bere, „ingrediente” puse la dispozitie de organizatori.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version