Acasă Actualitate Un sofer beat s-a izbit intr-o caruta

Un sofer beat s-a izbit intr-o caruta


Intră acum și în grupul de

Un cal  s-a speriat si a intrat într-o statie de autobuz dupa ce un sofer beat a intrat cu autoturismul în atelaj. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 21:30, pe Bulevardul George Enescu, la intersectia cu str. Universitatii din municipiul Suceava, O. Gheorghe de 52 ani, localnic,  posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 1999, în timp ce conducea în stare de ebrietate ( 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat) auto marca „Ford”, a intrat în coliziune fata-spate cu un atelaj hipo condus de catre C. Rodica, în vârsta de 39 ani, din comuna Scheia, moment în care calul s-a speriat si a luat-o la fuga, intrând în statia de calatori de pe partea stânga a sensului de mers .

C. Maria de 48 ani, localnica, care se afla în statia de transport public s-a speriat si, încercând sa se fereasca din fata atelajului hipo, s-a împiedicat si a cazut pe trotuar, lovindu-se la genunchi si la cot, necesitând pentru vindecare  3-4 zile de îngrijiri medicale, fara a ramâne internata.



Conducatorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Suceava pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însa acesta a refuzat recoltarea probelor.

În urma coliziunii a rezultat avarierea autoturismului Ford si a atelajului hipo.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version