Cei trei consilieri ai PSD care au participat la sedinta CL Suceava unde s-a decis majorarea pretului apei au fost exclusi din partid


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent al PSD Suceava a dezbatut, joi, probleme care tin de strategia si modalitatile de actiune pe care le va aborda organizatia pentru alegerea primarilor în localitatile unde are candidati în turul doi de scrutin, dar au fost trecute în revista si activitatea unor membri care, prin actiunile lor, au adus prejudicii PSD.
 
Potrivit unui comunicat de presa al PSD Suceava, în concordanta cu prevederile statutare, Biroul Permanent al Organizatiei Judetene PSD Suceava a hotarât excluderea din  PSD Suceava a doamnelor Daniela Rangu si Jeni Mandache si a domnului Vasile Iosub, cei trei consilieri locali care nu au parasit sala de sedinta când s-a adoptat hotarârea CL Suceava de majorare cu 32 la suta a pretului apei potabile, ultimii doi dintre ei votând pentru majorarea tarifelor.
 
Potrivit presedintelui organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, daca cei trei paraseau sedinta asa cum s-a stabilit, nu se întrunea cvorum-ul necesar pentru ca sedinta CL Suceava sa poata fi legala.
 
De asemenea, PSD Suceava a mai decis excluderea si, în acelasi timp, neconfirmarea de catre Biroul Organizatiei Judetene a mandatului de consilier local PSD, a lui Popa Ioan (Vadu Moldovei), Stefan Calinciuc (Zvoristea) si Viorel Dranca (Iacobeni). Reamintim ca luni, presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a atentionat ca unii dintre membrii PSD Suceava risca sa nu fie confirmati pe functiile alese.


Intră acum și în grupul de