Fotbal, Juniori C : CSS Radauti – Campioana si peste hotare


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a terminat „en fanfare” campionatul de juniori C, cu o linie de clasament de invidiat – un singur semiesec în 26 de partide, un golaveraj de 224-9 si cu o diferenta de 22 de puncte în fata celei de-a doua clasata – CSS Radauti a disputat mai multe meciuri de verificare. 

Învingatori la Storojinet (Ucraina)

În perioada 24-26 mai, formatia antrenata de Viorel Stoica a participat la editia a VIII-a a Cupei orasului Storojinet (Ucraina). Rezultatele au fost pe masura valorii lotului, tinerii jucatori radauteni câstigând toate cele trei jocuri din cadrul grupelor cu un golaveraj de 14-1.

Finalul lunii mai avea sa fie de neuitat pentru cariera fotbalistica a juniorilor de la CSS Radauti, care au fost invitati la doua turnee de meciuri amicale în Italia si Germania. În ciuda oboselii acumulate în timpul deplasarii, gruparea radauteana a câstigat „Cupa orasului” Torino, întrecere destinata jucatorilor de 15 ani si desfasurata sub organizarea Asociatiei Sportive „Cenisa”, cucerirea titlului de catre o echipa straina fiind o premiera în cele 13 editii ale competitiei din Italia. 

Mai buni ca fotbalistii din Torino!

În primul meci al turneului, baietii lui Viorel Stoica au surclasat cu un categoric 4-0 de GS „San Francesco” Venaria, pentru ca în partida secunda sa se impuna la loviturile de departajare în fata formatiei gazda, AS „Cenisia” Torino. În ultimul act al competitiei, radautenii au trecut cu scorul de 4-2 de FC Filadelfia Paradiso Torino, la capatul unui meci decis de asemenea la loteria penaltiurilor. Un mare merit în adjudecarea trofeului îl are portarul Butnariu Constantin, care a parat în finala trei lovituri de pedeapsa.

Seria meciurilor de verificare disputate de CSS Radauti a continuat în Germania, cu un succes în fata unei formatii de amatori din Munchen, scor 8-4.  

Pregatiti pentru turneul de la Piatra Neamt!

Singurul esec suferit de gruparea radauteana în perioada de pregatire a venit pe terenul celor de la Liberty Salonta Oradea. Aceasta înfrângere a constituit pentru diriguitorii echipei un semnal de alarma în perspectiva turneului final de la Piatra Neamt, acolo unde trupa lui Viorel Stoica are de disputat trei jocuri împotriva gruparilor LPS Iasi (astazi), LPS Piatra Neamt (mâine) si LPS Botosani (luni).

Delegatia condusa de profesorul Mircea Ungureanu va avea în componenta urmatorul lor de jucatori: Constantin Butnariu, Marius Galan – portari, Ciprian Litra, Paul Ionesi, Alexandru Boghean, Vasile Chelba, Alexandru Sidorov, Ilie Bejenariu, Ioan Scânteie – fundasi, Constantin Pamparau, Marian Sadoveac, Ionut Craciun, Florin Andronicescu, Matei Balean, Ionut Tatar – mijlocasi, Gheorghita Sabie, Cristinel Pitic, Marius Popescu – atacant.


Intră acum și în grupul de