Incendiu la o hală de debitare a lemnului din Șaru Dornei


Intră acum și în grupul de

O hală de debitare a lemnului din satul Şaru Bucovinei, comuna Şaru Dornei, a luat foc vineri dimineață, cel mai probabil din cauza jarului sau scânteilor căzute dintr-o sobă fără acumulare de căldură.

FOTO: ISU Suceava- arhivă

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, Alin Găleată, la fața locului au intervenit cu două autospeciale militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei.

”La sosirea echipajelor, ardea o hală pentru debitarea lemnului, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la anexele gospodăreşti”, a declarat Găleată.

El a precizat că în incendiu a ars hala pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp. A mai ars un metru cub de cherestea şi s-a degradat instalaţia de debitare.

”Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului sau scânteilor căzute dintr-o sobă fără acumulare de căldură”, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, menționând că incendiul a fost lichidat în mai puțin de o oră de la izbucnire și că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuinţa şi anexele gospodăreşti. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de