Drumul national 17 B blocat de aluviuni, in zona Holda


Intră acum și în grupul de

Drumul national 17 B si drumul judetean 174 A a fost blocat de aluviuni, în urma fenomenelor meteorologice din ultimele 24 de ore, acum circulatia desfasurându-se doar pe un singur sens. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Bucovina” Suceava, în urma ploilor abundente din data de 12.06.2008, un kilometru din drumul judetean 174A Brosteni – Frasin, în localitatea Holda, a fost blocat cu aluviunile aduse de ape de pe versanti si implicit drumul national 17B.

„În urma interventiei Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Brosteni si Directiei Drumuri Judetene Suceava cu utilajele din dotare s-a deblocat drumul judetean 174A si drumul national 17B în localitatea Holda. Circulatia se desfasoara pe un singur sens, pe ambele drumuri, deoarece al doilea sens necesita reparatii. S-au luat masuri de semnalizare a sectoarelor de drum afectate” precizeaza ofiterul relatii publice din cadrul ISU „Bucovina” Suceava, capitan Dan Baltaru.  

Tot în localitatea Holda au fost inundate un numar de patru gospodarii curti si gradini, fara pagube însemnate. De asemenea, un podet care face legatura cu locuinta Marioarei T. a fost luat de pârâul Puzdra. 


Intră acum și în grupul de