FC Cetatea : Victorie in amicalul cu Ceahlaul


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Ceahlaul Piatra Neamt 1-0

Cetatea si-a deschis seria meciurilor amicale din aceasta vara cu o victorie, scor 1-0, în compania celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. Desfasurata la Radauti, într-un context în care componentii ambelor loturi se aflau oficial în vacanta, întâlnirea avea sa reuneasca pe gazon doua echipe lipsite de nume sonore. Daca din tabara suceveana au absentat câteva piese de baza precum Nicolau, Celpan, Cojenel sau Ungureanu, jucatori plecati din localitate pe parcursul vacantei, nemtenii s-au prezentat la meci cu o formatia secunda a clubului, în încercarea de a onora pe ultima suta de metri invitatia organizatorilor.

În aceste conditii, atentia spectatorilor s-a îndreptat spre Mihai Gurita si Mihai Filip, fotbalisti ce au debutat sub culorile gruparii de pe Areni. Un alt jucator care a atras simpatia microbistilor radauteni a fost Daniel Balan, fundasul de ocazie al Cetatii reusind sa marcheze pe finalul jocului singurul gol al întâlnirii, cu o executie de efect, dupa ce, cu câteva minute înainte, a ratat o lovitura de pedeapsa.

În absenta antrenorului principal Marian Pana, plecat în concediu în Turcia, formatia suceveana a fost condusa de pe banca tehnica de Nae Grosu, care a testat pe parcursul meciului mai multi juniori aflati în vederile echipei mari pentru viitorul sezon.

Cetatea a aliniat urmatoarea formula de start: Rohetki – Apetri, Filip, Zaharie, Golofca, Homneac, Onciu, Moldovan, Gurita, Ailenei si Colban. Dupa pauza au mai intrat: D. Balan, Halip, Leuciuc, Breniuc, Plamada si Amariei. 


Intră acum și în grupul de