Candidatul PSD la primaria Falticeni, viceprimarul Sabin Ghilea, a votat la ora 7:01, pentru “redresarea si renasterea Falticeniului”


Intră acum și în grupul de

Sabin Ghilea, candidatul de primar al PSD la Primaria Falticeni, a votat la ora 7:01 si a fost prima persoana care a votat la Sectia numarul 4, din incinta Scolii generale numarul 6 “Ioan Ciurea” Falticeni.

Viceprimar în mandatul 2004 – 2008 si deputat în mandatul 1992 – 1996,  Sabin Ghilea a declarat: “Am votat pentru dezvoltarea comunitatii locale si pentru binele orasului. Am votat la ora 7:01 pentru vremuri mai bune pentru falticeneni. Speram sa reusim ca acest oras sa renasca. Vreau redresarea acestui oras din punct de vedere economic, cultural si social pentru ca, din punctual meu de vedere, acum Falticeniul este un oras mort. Îmi propun ca împreuna cu cei noua consilieri locali, pentru ca avem majoritate în deliberativ, sa redresam acest oras”, a declarat Sabin Ghilea, imediat dupa ce a introdus votul în urna.

În municipiul Falticeni, pentru turul II al alegerilor locale, au fost amenajate un numar de 17 sectii de votare, la fel ca si în primul tur.


Intră acum și în grupul de