Mihai Grozavu (PSD), după ce Flutur a spus că Tulcea a primit mai multe proiecte de drumuri decât Suceava: E drept că județul e mare, dar jumătate e cu munți și păduri


Intră acum și în grupul de

Liderul grupului PSD din Consiliul Județean Suceava, Mihai Grozavu, a declarat, vineri, în ședința Consiliului Județean că județul Suceava a primit este bine cum au fost aprobate spre finanțare proiecte prin PNDL, explicând că deși suprafața județului e mare, jumătate este acoperită de munți și păduri.

În ședința CJ Suceava de vineri, președintele instituției, Gheorghe Flutur, a spus că în județ doar 14 localități au proiecte de drumuri locale aprobate în timp ce Tulcea are 33 de astfel de proiecte.

El a apreciat ca „rezonabil” modul în care Ministerul Dezvoltării a alocat fondurile prin PNDL.

La rândul său, consilierul județean PNL Ioan Bădeliță a spus că județul Suceava a obținut cea mai mică finanțare din regiunea nord-est ținând cont de mărimea județului, populație și număr de localități.

„Meritam să primim sume mult mai mari”, a spus Bădeliță.

Pe de altă parte, liderul grupului PSD din CJ Suceava, Mihai Grozavu, a spus că alocările pentru județul Suceava sunt bune.

„Sunt de acord că s-a dat bine. Județul e mare, dar jumătate e cu păduri și munți. Apreciez cuvântul de echilibru al domnului Flutur”, a spus Grozavu. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de