Conducerea interimara a PNL Suceava asteapta decizia Delegatiei Permanente


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PNL, senatorul Tiberiu Prodan, a anuntat marti ca nu va adopta niciun fel de decizie în privinta demisiei din functia de presedinte interimar al organizatiei, asa cum a cerut liderul national al partidului, premierul Calin Popescu Tariceanu liderilor din teritoriu care au obtinut un scor sub media pe tara la alegerile locale. Tiberiu Prodan a declarat ca deocamdata se realizeaza la nivelul organizatiilor din judetul Suceava o analiza asupra rezultatelor alegerilor, în urma celor doua tururi de scrutin si ca, în functie de acestea, se va decide ce anume este de facut pe viitor.

Senatorul sucevean sustine ca organizatia de la Suceava are un statut aparte, în sensul ca întreaga conducere judeteana este interimara.

În sedinta Delegatiei Permanente a PNL, de la Bucuresti, se va stabili ce masuri urmeaza a fi luate la Suceava si cine va conduce pe viitor organizatia. Este foarte probabil ca senatorul Tiberiu Prodan sa primeasca mandat la sefia organizatiei si pentru perioada urmatoare. 


Intră acum și în grupul de